Stackars MEJ, för ingen bryr sig om LILLA JAG!





Stackars MEJ, Stackars MEJ!
För ingen bryr sig om lilla jag!
Ja vill höra någon säga mig,
 att imorrn blir de en bättre dag!
Som i en gammal sång,
 hon spelar på min grammofon,
vill höra samma sång,
där allt blir bra en gång!





Imorrn är jag ledig och ska endast lata mig! Ska ligga i soffan hela dagen tror jag och bara kolla film och vila! Så man kanske kan bli lite frisk!

Fick en rätt skön kommentar idag på jobbet av en sommarjobbare! Haha
-Du Annica, Med all respekt! Du låter som en krossad violin!
HAHAHA ska tilläggas att hon är en aning speciell!



NATTI NATTI zzzzzzZZZZZz

PEACE & LOVE 2008

Äntligen hemma efter en vecka av fred och kärlek!

I Tisdags gav vi oss iväg till Borlänge för att beblanda oss med alla festivalmänniskor och beskåda lite band! Väl framme på plats får vi inte ställa tältet där vi vill ha de. De är massa vakter som bestämmer vart man ska stå och såklart hamnar vi närmast järnvägen vid ett högt staket där vi förstår att alla kommer gå och kissa! HAHA men inte är vi speciellt bittra för det, vi verkar juh ha trevliga grannar så vi slår upp tältet med desamma! Vilket va lättare sagt än gjort kan ja säga då vi kämpade med de förbaskade tältet i 2½ timme!

Hände helt sjuka grejer på campingen vilket vi anade, men eftersom vi har klarat av Hultsfredsfestivalen 2 år i rad så tänkte vi att de här blir juh ingenting mot de! Men ack så skulle vi inte sagt! För på Hulsfred är de aldrig nån som bajsat i vårat tält! HAHAHAA Ja ni läste helt rätt! Igår när vi hade varit och kollat på neverstore och kommer tillbaka med våra så himla smarriga baguetter som vi ska äta känner vi en doft av bajs i yttertältet, men utanför luktar de inget! Konstigt tänkte vi & satte oss för att äta, trots den vidriga lukten! Men Therese kunde inte koncentrera sig och bestämde sig för att gå på bajsjakt! Hucklande skriker hon till! De är alltså en otroligt vidrig människa som har bajsat på baksidan av vårt tält och sedan lagt över vår tältduk så de inte ska synas! HAHAA 4 bajskänsliga tjejer står & asflabbar och hucklar ikapp & försöker komma på en lösning att få bort de! Emma gör den starkaste insatsen på hela festivalen som hucklandes kämpar för kung och fosterland med att ta bort de! HAHAAA Äntligen borta, & vi kunde pusta ut & fortsätta dricka & skratta åt situationen! Hahahaah gissa om vi skrattade! CAMP BAJJAMAJJA!

Tänkte lägga ut lite bilder från festivalen för att detta inlägg inte ska bli så långt och mest jobbigt att läsa!
         



Nu till Festivalens höjdpunkt! SPELNINGARNA!
HÅKAN HELLSTRÖM ägde! Han va så underbart bra och de va sånt jäkla drag att man inte kunde vara annat än lycklig & känna hur livet sprudlade av glädje vid den tidpunkten! I LOVE YOU HÅKAN! <3


Håkan Hellström!


Såg även Takida, Neverstore, In Flames, Millencollin, Veronica maggio, Miss li, Timo Räisänen, Amanda Jenssen, Mustach, The Hellacopters, Sahara Hotnights! Dom va också jätte bra och ja är helnöjd!

 
Neverstore! =D                   Amanda Jenssen =))

 
Takida! <3






KRIG!

Annica & Emma                                                        
*Låser in Tessa & Hanna i tältet när dom gått och lagt sig!
*Trummar Tessa på huvudet genom tältet så fort hon håller på att somna!
*Fiser i hannas sovsäck!
*Kastar äpplen på Hanna!


Hanna & Tessa
*Tar ur luften ur Ankans luftmadrass!
*Kletar på hudkräm på Ankans vinglas så de ser ut som "snor"!
*Petar in tuggummi i Ankans öra!






Roliga kommentarer!

- Jag önskar att jag kunde bli brun lika snabbt som du blir röd! (Emma till Hanna)
- Jag behöver juh inte duscha, de va juh kallt där nere! (Ankan)
- Smakar juh som diskmedel! (Ankan blåser såpbubblor & provsmakar)
- Vart jag än går blir ja muddrad! (Ankan överdriver som vanligt)
- Vi hade säkert 20 glasflaskor minst! (Tessa e bra på att överdriva hon med)
- Du får inte stöppa in öronpröppare för än du ska söva! (Emmas pratar småländska och gör allt för att tessa inte ska somna)
- Bag in box och thailändska pojkar!
- Hörrö du har liksom fastnat i vårat tält! (Emma tar fram sin snällaste röst när en galen lill-Hitler fastnat i vårat tält och deckat)
- Eran kompis kan inte prata ordentligt! (Grannen till oss när Therese fått i sig på tok för mycket alkohol)
- De kan väl bara vara Anna på Bok? - Men dom kan juh mena trädet... eller en bok som i läsbok! (Hanna & Emma löser korsord och Hanna förstår inte varför inte "Anna" går in på "Bok")
- Psshhyyyy, Poffffff (Emma & Hanna pyser grannarnas luftmadrass med Hannas örhänge)
- Vi ska ha tre korvar med mos, fast i ena ska vi ha 2 korvar och extra mycket mos! (Ankan övar på hur hon ska beställa när Emma är hungrig)
- Du tjejen du har ett stort hål i byxan! - AA ja vet farbrorn! (En farbror kommer fram till Emma & hon svarar så rart)


Nu ska ja köpa pizza och ligga i soffan och vila upp mig för imorgon e de dags för jobb igen!

Ni är värda allt guld i denna värld! <3

Midsommardagens outfit!






HAHA Jag & Emma midsommardagens kallaste kväll i Rasbokil! =D

CAMP Borlänge.INK

2008 års midsommar är färdigfirat och imorgon bitti beger vi oss mot Borlänge! ÄNTLIGEN! Hela dagen har ägnats åt att packa och se till att allt står rätt till! Kommer somna snabbare än kvickt när ja lägger huvudet på kudden...

Packningslistan blev oändligt lång men tror faktiskt att allt är i väskan nu, efter mycket om och men fick ja ner allt som ska med. Packade som vanligt ner på tok förmycket som egentligen inte alls behövs eller ens kommer behövas, men man vill juh vara på den säkra sidan =P

Såpbubblorna ligger högst upp och finns inte en tanke på att glömma dom när de e festivaldags, de ska ni veta! Utan såpbubblor ingen festival!

Tjejerna har vart här ikväll och vi har kämpat med vår gudomliga CAMPFLAGGA! =P (Bild på den kommer efter festivalen då den ska omstruktureras lite dag efter dag) Vi har även gjort våra camplinnen, Som fatiskt blev riktigt heta =P



Kom just på en lek!
De hela går ut på att försöka para ihop en tröja med ett namn, (ska även tillläggas att uttrycken inte har nåt att göra med ägarinnorna till linnena, utom just en =P)

Så försök para ihop:
*Som man tältar får man ligga, FYRSTJÄRNIGT!
*Ge mig en öl så dansar ja!
*Ta en kölapp =)
*Sexigt aggressiv!

Med:
*Tessa
*Hanna
*Ankan
*Emma

Vinnaren ska ja bjuda på ris och korvstroganoff, då de har blivit en speciallitet! (Emma Eriksson som älskar korvstroganoff mest av allt får inte vara med och tävla då hon ingår i CAMP Borlänge.INK och vet svaret.)





MOT BORLÄNGE....................... Arideeeeeveeerssiiiiiiii................


Festivalanda!

Spelschemat till P&L är äntligen uppe och ja e taggad för allt i Världen!
Verkar även som att ja kan se alla band ja vill se utan en enda krock =D Har väl aldrig hänt någonsin i min festivalvärld!

Band som ja ger allt för...
TAKIDA       SAHARA HOTNIGHTS      HÅKAN HELLSTRÖM
TIMO RÄISÄNEN      MISS LI     MANDO DIAO
AMANDA JENSSEN    JASON MRAZ    NEVERSTORE
MILLENCOLIN    TDD





CAMP "Vi ska ut och campa, känns lite pinsamt"

Förlust!

Va fan hände Lagerbäck?! Hur tänkte du nu?! Samma startfält säger väl allt, Elmander och Andersson va gjorde dom där?! Varför låter du aldrig KIM KÄLLSTRÖM starta?! En riktig ENERGIKICK e vad han är!



Att se Svenskar som tittar på varandra och inte har något samarbete alls är frustrerande. Jag ska inte kritisera vissa spelare trots att det finns vissa som bör få extra kritik utan hela laget är bedrövligt. Den fotboll man fick se idag hör inte ens hemma i allsvenskan.


GLAD MIDSOMMAR!


Vi är svenska fans allihopa!

 



Matchtröjan på! Kimpan på armen & med en flaska vin dras de iväg i en hastig fart till fyrishov för att beskåda den efterlängtade matchen mellan Sverige & Spanien! Ja tippade 1-0 till Sverige, & att min kärlek Kim Källström skulle komma in & göra de avgörande målet i 88 minuten! Så vart de dock inte. De blev en tråkig förlust för Sverige som spelade som mina tappraste vikingar! Ja va nöjd & väldigt glad i hatten trots att Spanien tog hem vinsten =P

Ja hade kul på fyrishov & de verkar som jag roade alla i min omgivning med dans & en gapig hals =P (Förutom min kära vän Emma då, haha hon va mest bekymrad över hur hon skulle orka med en alldeles för glad & full Annica hela kvällen haha) Men hon låg inte så långt efter hon heller ska ni veta =P
Träffade lite härliga folk som man inte sett på länge! =))

Efter matchen drog vi vidare hem till Forslöv för att fortsätta festandet! de blev en kväll till världshistorien som avslutades som alla andra kvällar på Etage! =P



Arrrideversiiiii...


Solbrun?! Nähh snarare grisskär HAHA

En vecka full med äventyr har de vart! Lite studentfestande och mycket grillning hörde dit! =))

I torsdags va stan full av lyckliga, nybakade studenter som fått i sig för mycket av den goda champagnen =P Vilket ändå hör till! Ja, Emma & Tessa bestämde oss för att åka ner till "fyren" för att fira Hugos student! De blev en rolig kväll som går till historien!

Lördagen tillbringades ute i solen med fotboll, öl & grillning! Hel mysig kväll med massa folk & roliga kommentarer =)) Vidar hade med sin sin flickvän som är från Finland, de va en rar tjej som va en jäkel på att dricka brännvin, fast lakrits shoots hörde visst inte dit... =P Så glad i hatten som jag va skulle ja ge henne ett hett tips & vräker ur mig "-Smutt it!" Frågandes tittar hon på mig & frågar "-What is smutta?" HAHA! Emma hade oxå en himla rolig konversation med Anno när hon skulle berätta att magen alltid blev brunast! "- White, white, white, white... But here brown!" HAHA... Stackars Anno hon måste tro att svenskar e helt bakom flötet =P 



Idag har ja, Larson, Emma, Hanna & Freddan legat i källparken hela dagen och pressat i solen, då våran tanke va att få lite fin färg över hela kroppen & den här gången inte bara å magen =P tsss... Dom andra lyckades himla bra men ja ser ut som ett rött element!

Dags för SÖMN!

Mina bästaste vikingar back in town!

Igår hände något som gjorde mig helt obeskrivligt glad =D
Ja va på jobbet & kämpade med att få igång en städmaskin då plötsligt min arbetskollegor kommer & säger att Emma har ropat på mig i högtalaren 2 ggr, irriterat vräker jag ur mig att "vafan ropar hon på mig för?! ja har ingen kassa!!" i samma sekund reser jag mig upp och emot mig kommer 2 ansikten som ja inte sett på hela 10 månader... Glädjen i mig den stunden är helt obeskrivbar, Äntligen är ni hemma =D




Kvällen blir en mysig återträff i Årstaparken med lite fotboll, öl & gamla minnen =))

     



Imorrn tar Sara, Petra och Alicia studenten =D GRATTIS TJEJER!

Studenten är hitills den bästa dagen i mitt liv! Minns de som igår och trots att det spöregnade och min klänning gick sönder så slår den dagen ALLT! 


Bowling med jobbet =P

                                  



Sist men inte minst "Den brutna tumnageln!"


Uppdatering

Ojojoj nu har ja inte bloggat på snart en vecka, & mina trogna läsare börjar lessna på att de är på tok fö dålig uppdatering av bloggen! Ja ber så hemskt mycket om ursäkt & ska försöka skärpa till mig!

Ni ska iallafall få en kort resume vad som hänt sedan sist!

I onsdags va Ja, Emma, Johanna, Nazli, Sara, Björn & Pontus på Petra och Alicia´s studentskiva på people =)) De blev en lyckad kväll i 80-tals anda =)) Önskade ja hade lite bilder så ni fick se dom otroligt vackra studenterna i deras 80-tals outfit =P

Fredagen bestod av grillning & mys hos Vickan i förorten av källparken! Kubbspel, mariekex och myggljus hörde dit =)) 




( För mer info om Larson & mariekexet,
 besök http://www.hangaroo.blogg.se/ )


Åh nu till de absolut bästa, Lördag = Hannas födelsdagsfest =D En kväll fylld av rökmaskin, alkoholintag, dans mm. För en mer detaljerad beskrivning & resume av kvällen, besök http://www.hangaroo.blogg.se/, då hon e en jäkla på att blogga =P




Nu e de snart dags för nattens skönhetssömn, & ja kan meddela att ja kommer somna snabbt som sjutton! Vilket inte e så konstigt efter mitt städpass. Har även ett hett tips till alla som ska städa men de aldrig riktigt blir av... Slå på Lasse Stefanz på högsta volym =D Jäklar va man städar och diggar me då =D haha

http://www.youtube.com/watch?v=ye3j0XCgDjA&feature=related