Helgens bravader!

En ny helg av alkohol & konstigheter har passerat, konstigt hur alkoholen alltid lyckas så himla bra!

Helgen har bestått av vin, jobb, grillen, vin, mat, melodifestival, vin, & massor av vin, att man aldrig lär sig, jobb & vin har väl aldrig varit två saker som har gått så bra att blanda. Blir lätt en tuch av tacosauce med vitlök då =P

Men helgen har varit lärorik, har tillexempel lärt mig att de tar 10 min för en fryst kebabrulle i grillen innan den e klar att hyvlas, har även lärt mig att vissa människor blir på tok för störa i när alkoholen drar sig ner i deras kroppar!

Ja har en vän som heter Emma, hon e het på samma saker som ja, de känns otroligt skönt =D

Logiskt tänkande!

Fick just syn på min otroligt vackra kampfisk vid namn "chippen". Han har de bra han, lever sitt eget liv i sin lilla glasskål, som även skulle passa utmärkt att ha popcorn i när ja tänker efter! =P

De e lite konstigt med chippen för ibland ser de ut som att han har tappat en fena vilket varje gång gör mig orolig & börjar leta runt under stenarna. På nåt konstigt sätt lyckas han luras med mig & göra dom osynliga när han vill ha uppmärksamhet. Vilket är mycket underligt enligt min uppfattning då hans kropp e blå och fenorna röda! 

image3

 


Välkommen till min nya blogg!

Har en bekant som e så underbart välbegåvad på de här med blogg, tänkte därför att kan självaste Alex Schulman så kan väl ja, no problemas!